NaslovnicaVijestiKapetan Real Madrida definitivno napušta klub. Nastavlja karijeru u MLS-u!

Kapetan Real Madrida definitivno napušta klub. Nastavlja karijeru u MLS-u!

Nacho Fernandez, kapetan madridskog Reala, definitivno će napustiti klub na ljeto kada mu istekne ugovor sa španjolskim divom. No, što je iznenađujuće jest njegova naredna destinacija. Nakon dugogodišnje vjernosti Realu, Nacho je odlučio krenuti novim putem, odlazeći u Ameriku, točnije u MLS ligu.

Ovaj španjolski defanzivac svoju je karijeru gradio u dresu sa Santiago Bernabeu, no sada je došlo vrijeme za promjenu. Iako je posljednjih godina često imao priliku za igru, Nacho je odlučio krenuti u novu avanturu, čime je iznenadio mnoge.

Prema pisanju Marce, Nacho je čvrsto odlučio prihvatiti ponudu iz MLS lige unatoč unosnijim ponudama iz Saudijske Arabije te interesu Intera. Ova odluka svjedoči o želji španjolskog braniča za novim izazovima i iskustvima, kao i potvrdu njegovoj posvećenosti novom poglavlju u karijeri.

Nacho je sa Realom osvojio sve što se može osvojiti, uključujući pet titula prvaka Europe. Trenutno je i kapetan kluba, što dodatno naglašava njegovu važnost unutar ekipe. Unatoč bogatoj trofejnoj karijeri, Nacho se odlučio suočiti s novim izazovima te graditi svoju karijeru na novom kontinentu.

U svojoj reprezentativnoj karijeri za Španjolsku, Nacho je odigrao 24 utakmice i postigao gol. Za Real Madrid ove sezone nastupio je na 38 susreta u svim natjecanjima, ali se nije upisao među strijelce.

Najnovije vijesti

Enzo Maresca glavni kandidat za preuzimanje Chelseaja

0
Poznati novinar Gianluca Di Marzio otkriva da je Enzo Maresca, trenutni menadžer Leicester Cityja, glavni kandidat za nasljednika Mauricija Pochettina na klupi Chelseaja. Plavci...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!