NaslovnicaVijestiKASA SE PUNI: Hajduku za 28-godišnjaka čak 6 miliona eura

KASA SE PUNI: Hajduku za 28-godišnjaka čak 6 miliona eura

U Hajduku zadovoljno trljaju ruke. Nakon rekordne prodaje Nikole Vlašića u Everton, klub je na pragu prodaje još jednog nogometaša za čak 6 miliona eura. Hajduk je dugo vremena bio u financijskim problemima, a sa novcima od prodaje igrača napokon su stali na noge.

za 28-godišnjaka čak 6 miliona

Splitski Hajduk se u zadnje vrijeme financijski osvježava prodajom nogometaša, a očekuje se i još jedan veliki transfer, budući da je vrlo atraktivna ponuda došla na naslov dalmatinskog ponosa. Slobodna Dalmacija izvijestila da je član lige MLS, Seattle Sounders zainteresovan za igrača Hajduka za kojeg su od svojih skauta dobili samo riječi hvale.

Radi se o 28-godišnjem napadaču Ante Ercegu, koji je u jesenjem dijelu sezone u Hrvatskoj postigao 12 pogodaka i upisao 6 asistencija.

>> Top 10 najskupljih transfera ikada

Seattle je spreman platiti ne manje od 6 milijuna eura za Erceg, a ako uzmemo u obzir njegovu starost i činjenicu da igra za Hrvatski klub, možemo reći da u Hajduku zadovoljno trljaju ruke.

[su_bonus]

Ako uprava Hajduka prihvati ponudu iz Sjedinjenih Država, Erceg će postati treći najskuplji nogometaš u povijesti Hajduka odma iza Nikole Vlašića i Nikola Kalinića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!