NaslovnicaVijestiKatalonci se pojačavaju mladim igračima: I Barcelona želi ekvadorskog tinejdžera

Katalonci se pojačavaju mladim igračima: I Barcelona želi ekvadorskog tinejdžera

Mladi Diego Palacios zasijao je punim sjajem ove sezone u nizozemskoj Eredivisie gdje je igrao za ekipu Willema II. Svojim je igrama skrenuo je pažnju na svoj talenat najvećih nizozemskih ali i europskih klubova.

Lijevi branič Diego Palacios iza sebe ima vrlo dobru sezonu u Nizozemskoj, gdje je kao posuđen igrač ekvadorskog Aucasa igrao za nizozemsku ekipu Willema II. Sa svojim igrama, 19-godišnji Ekvadorac se pronašao u zapisniku mnogih klubova, koji ga što prije žele kaparisati.

NAKON VELIKOG REMONTA OVOG LJETA: Evo kako bi Real Madrid mogao izgledati u 2019/20 sezoni!

Prvi potez ka transferu je napravio PSV Eindhoven, koji je favorit za njegov potpis, ali ovogodišnje izenađenje Lige prvaka, Ajax, također nije mogao ostati imun na ekvadorski talent. U isto vrijeme, planove dva nizozemska diva mogla bi pokvariti Barcelona. Naime, skauti Barcelone ove sezone pratili su igrače u Eredivisieu i također na Svjetskom prvenstvu  do 20 godina, gdje je Palacios završio svoj nastup s reprezentacijom u četvrtfinalu.

Barcelona je već kupila u nizozemskoj ligi tijekom ovog ljetnog transfer roka, te je iz ekipe Groningena Ludovit Reis stigao u Kataloniju za tri milijuna eura, koji će u početku igrati za B momčad španjolskih prvaka. Slična sudbina bi čekala i Palaciosa a ukoliko bi i tamo pokazao dobre igre, promocija u prvi tim ne bi trebala doći u pitanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!