NaslovnicaVijestiKatastrofalne vijesti za Liverpool: Joe Gomez doživio ozbiljnu ozljedu na treningu sa...

Katastrofalne vijesti za Liverpool: Joe Gomez doživio ozbiljnu ozljedu na treningu sa reprezentacijom!

Branič Liverpoola Joe Gomez navodno je danas na trening pretrpio potencijalno ozbiljnu ozljedu.

Katastrofalne vijesti

Detalji ozljede bivšeg braniča Chartlona još uvijek nisu otkriveni, no prema Telegraphu, Gomez strahuje da bi mogao biti van terena duže vrijeme.

Očekuje se da će engleski menadžer Gareth Southgate pružiti daljnje informacije na konferenciji za novinare danas.

Gomez je još jedan od mnogih ozlijeđenih igrača u Liverpoolu. Nakon što su van terena Fabinho i Virgil van Dijk iz obrane, sada će prvak Premier lige ostati bez još jednog braniča.

Trent Alexander-Arnold je u nedelju također morao izaći sa terena protiv Manchester CItyja i izgleda da će biti van stroja četiri tjedna.

Dodajte Thiaga Alcantaru i Alexa Oxlade-Chamberlaina i imat ćete popriličnu listu ozljeda na Anfieldu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!