NaslovnicaVijestiKhedira otkrio šta je njihova prednost protiv Tottenhama

Khedira otkrio šta je njihova prednost protiv Tottenhama

Sami Khedira otkrio je šta je njihova najveća prednost u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama u Londonu, nakon remija u Torinu (2:2).

Juventusov veznjak Sami Khedira izjavio izjavio je uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka s Tottenhamom kako torinska momčad zna kako igrati velike utakmice.

Stara dama i Spursi odigrali su 2:2 u prvoj utakmici u Italiji, tako da talijanska momčad sada treba pobjedu ili neriješen rezultat s više od dva gola kako bi došla do četvrtfinala.

[su_watch_live_football]

“Imamo puno iskustva, znamo igrati velike utakmice, to je naša prednost”, vjeruje Khedira.

Tottenham je u prvoj utakmici u Torinu pružio sjajan otpor finalisti prošlogodišnje Lige prvaka, a Khedira ističe da ne bi imao ništa protiv da jednog dana zaigra u Engleskoj.

“Sviđa mi se brzina i intenzitet nogometa u Engleskoj, kao i napadački stil koji se igra tamo. Ne isključujem mogućnost igranja tamo”, otkrio je Khedira.

Uzalud vam trud naftaši – ponovno ste zapeli u osmini finala!

ZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

Na Allianz Stadionu u Torinu Juventus je u početnom naletu došao do velike prednosti protiv Tottenhama. Prvo je Pjanić u drugoj minuti sjajno iz slobodnjaka podvalio loptu Higuainu, koji iz okreta gađa suprotni kut Llorisa.

Samo devet minuta kasnije lijevi bočni gostiju Davies pravi naivan penal i pruža priliku Pipiti Higuainu da udvostruči vodstvo.

Pipita je pogodio, a Juve se u nastavku povukao i vrebao priliku iz kontre. Jednu takvu je dočekao Higuian na asistenciju Pjanića, te zamalo promašio. Cijelim prvim poluvremenom Tottenham je bio bolja ekipa, a u 35. minuti preko Kanea, na asistenciju Allija, smanjili su zaostatak.

[su_no1_for_tennis]

Higuain je u posljednjoj minuti poluvremena dobio drugu priliku za hat-trick. Ovog puta je drugi bek gostiju, Aurirer, nespretno reagirao i srušio Costu. Higuain svom snagom gađa prečku Llorisovog gola te se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 2:1.

U drugom poluvremenu gosti nastavljaju pokazivati više ambicije, te su konačno nagrađeni u 72. minuti. Chiellini je srušio Allija, a Eriksen s dvadesetak metara prizemnim udarcem iz slobodnjaka matirao Buffona i postavio konačnih 2:2.

Uzvratna utakmica između Tottenham i Juventusa na programu je u srijedu je od 20:45 na Wembleyu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!