NaslovnicaVijestiKinezi ne odustaju: Poslali novu OGROMNU ponudu za Marka Arnautovića!

Kinezi ne odustaju: Poslali novu OGROMNU ponudu za Marka Arnautovića!

West Ham United bio je upleten u sličnu dramu i prije nekoliko godina kada je Marseille napadao tadašnju klupsku zvijezdu Dimitrija Payeta. Ovaj put Marko Arnautović prolazi kroz sličan scenarijo od strane kineskog kluba.

West Ham United našao se u sličnom položaju prije dvije godine kada je Dimitri Payet bio  na izlazu iz kluba. Klub ga nije želio prodati, ali pritisak Marseillea i nogometaša bio je toliko jak da na kraju londončani nisu imali drugog izbora nego dopustiti francuskom državljaninu da se vrati u svoju domovinu.

REAL MADRID DOVODI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Zamjenu za Modrića plaćaju 134 milijuna funti!

Tri godine kasnije, priča se ponavlja s austrijskim reprezentativcem Markom Arnautovićem, koji, kao i Payet, trenutno ima ulogu jedne od najvećih zvijezda u momčadi Hammersa, a u januarskom transfer roku dobio je takvu ponudu zbog koje želi napustiti engleski klub na bilo koji način.

Austrijski list Krone Zeitung izvijestio je da je Šangajski SIPG povećao svoju ponudu na 45 milijuna eura odnosno 10 milijuna eura više nego u prvom pokušaju, što je West Ham brzo odbio. Arnautović bi igrao u Kini s Brazilcima Hulkom i Oscarom, a glavni razlog za tako snažnu želju za odlaskom je plaća, budući da mu aktualni kineski prvaci nude astronomskih 15 milijuna eura godišnje zarade.

Svi u klubu su upoznati s Arnautovićevim željama za odlaskom, što je jasno pokazao njegov saigrač Michail Antonio, koji je engleskim novinarima nakon utakmice protiv Arsenala otkrio javno poznatu činjenicu.

“Svi znamo da Marko želi otići”, Antonio je bio kratak i jasan.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!