NaslovnicaVijestiKladioničara iz Ljubuškog nakon nevjerojatnog dobitka od 15.000 KM vozili u kolicima...

Kladioničara iz Ljubuškog nakon nevjerojatnog dobitka od 15.000 KM vozili u kolicima s novcem!

Kladioničar iz Ljubuškog je u utorak ostvario nevjerojatan dobitak od 15.000 KM (oko 57.000 kuna) na kladionici. Nakon preuzimanja novca u kladonici, zavladala je vesela atmosfera u mjestu Vitina, gdje je listić i uplaćen.

Kladioničara iz Ljubuškog

Kladioničar je sa svojim prijateljima otišao podići novac, a zatim su ga isti prijatelji vraćali u kolicima iz kladionice, dok su po njemu rasipali novac koji je osvojio.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Muškarac iz Vitine je uložio samo dvije marke na svoj listić, a igrao je pobjedu PSG-a protiv Manchester Cityja gdje je kvota bila 3.00, zatim na pobjedu Sheriffa protiv Reala gdje je kvota bila 19.00. Nevjerojatno ali istinito.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+