NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Allegri za današnji susret najavio promjene u ekipi!

KLADIONIČARI OPREZ: Allegri za današnji susret najavio promjene u ekipi!

Italijanski klubovi prije zimske pauze imaju za odigrati još po dvije utakmice nakon kojih slijedi pauza od gotovo mjesec dana. Juventusova prva zvijezda Cristiano Ronaldo ostat će danas na klupi kako bi bio spreman za nastavak sezone.

Massimiliano Allegri, trener Juventusa, potvrdio je danas da će njegova prva zvijezda Cristiano Ronaldo na susretu protiv Atalante u Bergamu ostati na klupi za rezervne nogometaše. Portugalac će biti sa ekipom, ali će meč početi sa klupe kako bi što spremniji dočekao meč sa Sampdoriom ali i nastavak prvenstva.

EVO ŠTO IM JE PORUČIO: Jurgen Klopp poslao emotivnu božićnu poruku svim navijačima Liverpoola!

“Ronaldo će biti na klupi, mogao bi igrati, ali ćemo prvi put gledati utakmicu zajedno sa klupe. Vrlo sam zadovoljan s njim, baš kao i svi drugi u klubu. Trebamo ga u najboljoj formi u ožujku kada počinje finalna akcija u Ligi prvaka”, rekao je Allegri.

Juventus nakon Atalante igra zadnji meč u ovoj polusezoni sa Sampdorijom a nakon subotnje utakmice talijanski klubovi idu na trosedmični odmor.

Draw No Bet opcija na neugodnu Atalantu u ovom slučaju čini se kao možda i najbolja opcija. Koeficijent kod bet365 kladionice iznosi čak 3,25!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!