NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Manchester City protiv Chelseaja u VELIKIM problemima!

KLADIONIČARI OPREZ: Manchester City protiv Chelseaja u VELIKIM problemima!

Do jučer je bilo sve u redu, a zatim se je na treningu povrijedio jedan od najvažnijih igrača Manchester Cityja koji će Pep Guardioli itekako nedostajati u susretu protiv Chesleaja ovog vikenda.

o igraču Cityja

Na treningu u ponedjeljak, napadač Manchester Cityja Sergio Aguero osjetio je bol u induktoru pa je trener Pep Guardiola odlučio da neće riskirati. Izvrsni argentinski igrač, koji često ima problema s ozljedama, propušta utakmicu protiv Watforda koja je na programu u srijedu a teško je vjerovati da će se oproaviti do vikenda kada Građani igraju protiv Chelseaja.

RONALDOV PRIJATELJ LJUT: Evo što je napisao nakon što je saznao da je Modrić osvojio Zlatnu loptu!

Aguero, koji je iz preventivnih razloga također propustio utakmicu protiv Bournemoutha koja je bila odigrana u subotu, u naredin danima napravit će dodatne ljekarske pretrage. Guardiola će tako brzo vidjeti da li može računati na Argentinca u vrlo važnoj utakmici protiv Chelsea ovog vikenda.

U najgorem slučaju, Aguero, koji je ove sezone osvojio 10 ligaških golova u 16 utakmica, odmarat će dva tjedna. Ovo bi mogao biti veliki hendikep za Pepa Guardiolu s obzirom na to koliko je za ovu ekipu važan Aguero.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!