NaslovnicaVijestiKladioničari, ovo možete iskoristiti: Svjetski prvaci Francuzi u velikim problemima pred susret...

Kladioničari, ovo možete iskoristiti: Svjetski prvaci Francuzi u velikim problemima pred susret sa sjajnom Holandijom!

Reprezentacija Francuske nalazi se u velikim problemima pred dvoboj sa Holandijom, koja u zaadnje vrijeme igra sjajno. Paul Pogba i Anthony Martial otkazali su svoj dolazak pred utakmice sa pomenutom Holandijom i prijateljski susret sa Urugvajom.

Pogba (mišić) propustio je zadnji susret Manchester Uniteda protiv Citya u nedjelju koji je njegova ekipa izgubila 3:1, a upravo tijekom tog meča ozlijede su zadobili i Martial (kuk) te lijevi bek Mendy koji je povrijedio koljeno.

BRAZILCI STIGLI U LONDON: Evo kako će izgledati momčad Brazila u sljedeće dvije utakmice!

Arsenalov napadač Alexandre Lacazette i Tottenhamov veznjak Moussa Sissoko su pozvani kao njihove zamijene, no samo dva sata kasnije, Lacazette je  također morao otkazat svoj dolazak zbog ozljede.

Tako će napadač Borussia Monchengladbach Alassane Plea, 25, imati priliku za debitantski nastup, a Lyonov lijevi bek Ferland Mendy, 23, se također nada na njegov međunarodni debi nakon što je pozvan umjesto svoj prezimenjaka Mendya.

VELIKI PROBLEMI ZA ENGLEZE PRED UTAKMICU SA HRVATSKOM: Kladioničari ovo mogu iskoristiti u svoju korist!

Pogba, Mendy i Martial, uopšte nisu stigli na okupljanje te su selektora Deschampsa ranije izvijestili o svojem nedolazku.

Odluka da se Lacazette ne pridruži ekipi napravljena je nakon što je selektor razgovarao s liječnikom Arsenala.

Kladioničari oprez: Slovenija u nikada većim problemima, Norveška veliki favorit

Francuska utakmicu protiv Holandije igra u Rotterdamu 16. novembra dok prijateljski meč sa Urugvajom igraju četiri dana kasnije na Stade de France.

Bet365 kladionica na pobjedu Holanđana nudi ogromni koeficijent od čak 2,90KLADI SE NA HOLANDIJU I UZMI BONUS KREDITE ZA NOVE KORISNIKE

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!