NaslovnicaVijestiKlopp: Zbog ovoga u pojedinim trenucima izgledam kao idiot

Klopp: Zbog ovoga u pojedinim trenucima izgledam kao idiot

Trener Liverpoola Jurgen Klopp rekao je kako je svjestan svog temperamentnog ponašanja kraj klupe, te da u pojedinim trenucima izgleda neprimjereno, ali da nije u stanju da mirno prati utakmicu.

Kloppov temperament dobro je poznat još iz vremena dok je sjedio na klupi Borussije Dortmund, a godine ga nisu sputale da aktivno prati utakmice i u klubu sa Anfielda.

“Ljudi me neprestano vide kako trčim, stežem zube, upirem prstom u nešto. Ne mogu odjednom da počnem da sjedim u položaju ‘Mislioca’ kako bi svi shvatili da mi se nešto događa u glavi. Razumijem da u određenim trenucima izgledam kao idiot,” izjavio je Klopp, koji je i dalje rekorder po broju dobijenih crvenih kartona u Bundesligi.

Nijemac naglašava da mu ironija u komunikaciji sa sucima ne olakšava život.

“Suci to ne razumiju. Mislim da sam prvi crveni karton dobio zato što sam pomoćnog suca pitao: ‘Koliko je pogrešnih odluka dopušteno? Jer ako je petnaest, onda je ostala još samo jedna.’ Sudac nije razumio ironiju i odmah je mahao zastavom. Nisam u stanju mirno da sjedim,” rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!