NaslovnicaVijestiKlub iz Premier lige "krade" potencijalnog trenera Juventusa?

Klub iz Premier lige “krade” potencijalnog trenera Juventusa?

Massimiliano Allegri bi uskoro mogao izgubiti mjesto trenera u Juventusu, a trenutno je neizvjesno hoće li zaista biti promjena i tko će ga u tom slučaju zamijeniti.

Roberto de Zerbi, bivši trener Sassuola i Shakthara iz Donjecka, koji je bez posla nakon odlaska iz Ukrajine zbog ruske agresije na ovu zemlju, već neko vrijeme kotira u medijima kao potencijalni trener Juventusa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Očekivalo se da će Juventus smijeniti Allegrija nakon poraza od Benfice u Ligi prvaka, no to se nije dogodilo.

De Zerbi je navodno bio jako zainteresiran za preuzimanje Juventusa, ali postaje nestrpljiv i smatra da je izgubio previše vremena čekajući poziv iz Torina.

Stoga je, prema engleskim medijima, blizu toga da prihvati ponudu Brightona i naslijedi Grahama Pottera koji je nedavno preuzeo Chelsea.

De Zerbi je zanimljiv Brightonu jer preferira izrazito ofenzivan nogomet, kao i njegov prethodnik, a iz istih je razloga bio zanimljiv i Juventusu.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!