NaslovnicaVijestiKLUB KONTAKTIRAO MESSIJEVOG OCA: Žele ga dovesti u besplatnom transferu!

KLUB KONTAKTIRAO MESSIJEVOG OCA: Žele ga dovesti u besplatnom transferu!

Općenito je osjećaj da će se velike promjene dogoditi u Barceloni u sljedećih nekoliko sezona, ali nije jasno hoće li to biti igračko osoblje koje će se mijenjati ili će zamjene da se vrše na nivou odbora kluba.

KLUB KONTAKTIRAO

Lionel Messi bit će jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, ali počinje izgledati kao da troši svoje posljednje sjajne godine.

Ove sezone su imali velikih problema sa ozljedama, dok je imenovanje Quiquea Setiena uvijek izgledalo čudno i ukoliko se nešto ne promijeni, Real Madrid će vjerojatno osvojiti La Ligu.

Uvijek je izgledalo nezamislivo to da Messi napušta Barcelonu, ali sve to vas čini da se zapitate, dok izvještaj ESPN-a nagovještava da on ima put za bijeg ovog ljeta.

Kažu da ima klauzulu koja mu omogućuje da ode besplatno ovog ljeta, a La Galaxy je konaktirao njegovog oca kako bi otkrio koliko su loši odnosi sa Barcom u ovom trenutku, sa ciljem da ga pokuša potpisati na ljeto.

U ovom trenutku nema naznaka bi li on mogao biti zainteresiran i mogu li ga priuštiti, ali zvuči kao održiva opcija ako argentinska zvijezda odluči napustiti Barcu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!