NaslovnicaVijestiKOEFICIJENTI NA DINAMO U VELIKOM PADU - RIJEKA U OZBILJNIM PROBLEMIMA: Kapetan...

KOEFICIJENTI NA DINAMO U VELIKOM PADU – RIJEKA U OZBILJNIM PROBLEMIMA: Kapetan ipak propušta finale Kupa!

Velika su očekivanja pred finale hrvatskog Kupa koje se igra u srijedu u 18 sati. Dinamo Zagreb i Rijeka će odmjeriti snage, nakon što su to uradili prije desetak dana u prvenstvu, u utakmici koja je završila bez pobjednika (0-0).

KOEFICIJENTI NA DINAMO

U toj utakmici Dinamo je imao potpunu dominaciju na terenu, ali jednostavno nisu bili efikasni i dovoljno skoncentrisani pred protivničkim golom, što sada moraju biti ako žele da osvoje ovaj trofej.

Međutim, pred ovu utakmicu, Dinamo će imati cijeli tim na raspolaganju, gdje im je samo Amer Gojak pod upitnikom, dok je Bjelica na konferenciji za novinare rekao da će svi osim Marija Muse biti spremni sa susret u srijedu.

To je veliki podstrek za Dinamo, pogotovo kada znaju da će ovo finale propustiti kapetan Rijeke Alexander Gorgon.

Po svemu sudeći on neće biti u momčadi koja će igrati sutrašnje finale. Austrijanac je dobio manje vremena za igru protiv Osijeka, ali uprkos tome pojavili su se problemi sa ozljedom.

Igor Bišćan je izjavio da Gorgona neće biti ni u utakmici sa Lokomotivom, jer je to ozljeda koja zaista zadaje veliku bol Gorgonu u dodiru sa loptom i u bilo kakvom duelu na terenu.

Zbog ovoga koeficijenti na Dinamo znatno padaju, gdje je u bet365 kladionici koeficijent sa 1.72 pao na 1.66. Ovaj pad koeficijenata ne treba zanemariti i svakako treba iskoristiti u najboljoj kladionici na svijetu.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Prijenos finala Hrvatskog kupa možete pogledati na HNTV s početkom u 17:55 a oklade uplatiti kod bet365 kladionice koja daje do 25€ bonus kredita dobrodošlice novim igračima. Uzmi bonus kredite dobrodošlice za finale Hrvatskog kupa. (T&C Apply, Gamble Responsibly, 18+)

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!