NaslovnicaVijestiKoeman: Neymar nije igrač Alavesa, fale nam pojačanja

Koeman: Neymar nije igrač Alavesa, fale nam pojačanja

Na konferenciji za medije pred utakmicu 23. kola La Lige sa Alavesom, Ronald Koeman je morao da izbjegava pitanja o predstojećem okršaju osmine finala Lige prvaka sa PSG-om, te o izostanku Neymara, a naglasio je i kako njegovom timu nedostaju igrači u odbrani.

“Susret sa Alavesom je važniji od duela u utorak. Idemo utakmicu po utakmicu i hoćemo da nastavimo dobar niz u La Ligi. To nam je važno pred utakmicu u utorak”, kazao je na početku konferencije za medije trener Barcelone Ronald Koeman.

Novinari su bili uporni sa pitanjima o izostanku Neymara sa prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

“Mislim da Neymar nije Alavesov igrač. O tome ćemo u ponedjeljak”.

Koeman je ovo morao da ponovi više puta tokom konferencije, a pričao je i o nedostatku pojačanja na zimu.

“Nisam prava osoba da priča o tome. Pričao sam o tome šta nam treba, ali poštujem odluke kandidata za predsjednika kluba. Sa svime što nam se dešava fale nam defanzivci i nismo igrali mnogo utakmica sa istim odbrambenim igračima. Zbog ozljeda su naše partije bile lošije” kazao je Koeman.

“Tačno je da smo primili golove, ali smo napravili još više šansi. Moraš da budeš jak u odbrani. Fali nam preciznost u odbrani, posebno zbog ljudi koji nam fale. Bit ću zabrinutiji ako ne budemo pravili šanse”, kaže on.

Barceloni slijede veoma važni mečevi, posebno u Ligi prvaka jer će u La Ligi teško moći da stigne vodeći Atletico.

“Veljača i ožujak su mjeseci kada vidiš mogućnost da možeš da osvojiš nešto. Vidjet ćemo za mjesec dana gdje smo i šta možemo da ostvarimo. Imat ćemo više igrača na raspolaganju” dodao je nizozemski stručnjak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!