NaslovnicaVijestiKoeman otkrio ko ga je najviše iznenadio u Barci

Koeman otkrio ko ga je najviše iznenadio u Barci

Trener Barcelone Ronald Koeman izjavio je kako je u njegovom dosadašnjem mandatu na klupi katalonskog kluba, najbolji utisak na njega ostavio 17-godišnji veznjak Pedri.

“On me je kao igrač najviše iznenadio, upravo zbog toga što ga nisam poznavao. Znao sam da ga je Barca dovela iz Las Palmasa i pogledao sam snimak njegove utakmice. Ali, vjerujem da niko nije očekivao da će ona napraviti ovakav napredak, niti da će se njegova karijera odvijati na ovaj način”, istakao je Koeman u intervjuu za Mundo Deportivo.

Pedri je za Katalonce postigao dva gola – jedan u La Ligi, a drugi u Ligi prvaka.

“On sa 17 godina igra i trenira u Barceloni sa najboljim igračima današnjice. Može da bude sasvim zadovoljan onim što je do sada postigao“.

Nije Koeman jedini stručnjak koji je uvjeren u ozbiljan potencijal i kvalitet mladog Španjolca, već i njegov nekadašnji trener u ekipi Las Palmasa – Pepe Mel.

“On je blagosloven talentom. Svoj debi u drugoj ligi proslavio je pod mojim vođstvom, kao 16-godišnjak. Sada, kada je okružen velikim igračima, napredovaće još više. U to sam siguran”, istakao je Mel.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!