NaslovnicaVijestiKoeman pronašao zamjenu za Messija u Premier ligi!

Koeman pronašao zamjenu za Messija u Premier ligi!

Menadžer Barcelone Ronald Koeman je identificirao bivšeg igrača koji bi mogao zamijeniti Lionela Messija. Argentinac je 25. kolovoza predao službeni zahtjev za transfer, a favoriti za njegov potpis su divovi iz Premier lige Manchester City.

Koeman pronašao zamjenu

Dugoočekivana obnova Barcelone možda će napokon da se dogodi.

S obzirom da je Lionel Messi tražio napuštanje katalonskog kluba nakon predaje zahtjeva za transfer početkom ovog tjedna, novi menadžer Ronald Koeman mogao bi imati jedan od najtežih poslova u povijesti nogometa.

Koeman već ima poznato lice u klubu u Frenkieju De Jongu kojeg je trenirao dok je bio selektor reprezentacije Nizozemske. Ali postoje izvještaji da Koeman želi još jedno poznato lice u Barceloni.

S obzirom da će Barcelona zaraditi mnogo novaca od eventualne prodaje Messija, što bi moglo biti visoko kao i njegova klauzula o prodaji, Koeman želi potrošiti dio tog novca.

Na vrhu Koemanove liste nalazi se Sadio Mane, krilni igrač Liverpoola kojeg je trenirao u Southamptonu.

Prema pisanu Sporta, Koeman je spreman potrošiti 120 milijuna eura na Manea kako bi gao doveo iz aktualnog prvaka Premier lige.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!