NaslovnicaVijestiKolaps u jednoj od liga koja je nastavljena! Iz kluba potvrdili čak...

Kolaps u jednoj od liga koja je nastavljena! Iz kluba potvrdili čak 25 novozaraženih korona virusom!

Nogometno prvenstvo ponovo je počelo i u Ukrajini prošlog vikenda, ali će se takmičenje neko vrijeme odvijati bez sudjelovanja kluba, koji je registrovao čak 25 slučajeva infekcije korona virusom neposredno prije prve utakmice.

U Ukrajini je proteklog vikenda odigrano prvo kolo prvenstva nakon višemjesečne nogometne suspenzije, a u nedjelju je stiglo prvo otkazivanje, naime otkazana utakmica prvenstva između Mariupola i Karpatija iz Lvova. Razlog tome bila je prava epidemija infekcija na Karpatima, a testovi su pokazali da je čak 25 igrača i članova klupskog osoblja zaraženo COVID-19, što je svojevrsni europski rekord.

Prvo pojačanje Liverpoola ovog ljeta stiže iz Francuske za 44.5 milijuna funti!

Nogometaši Karpata iduća dva tjedna provest će u izolaciji, a ako rezultati testiranja budu negativni, prvi će susret moći igrati u najboljem slučaju krajem juna mjeseca.

Karpaty se trenutno nalazi u lošoj situaciji u ukrajinskom prvenstvu, jer zauzima posljednje mjesto sa samo osvojenih 14 bodova iz 23 nastupa.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!