NaslovnicaVijestiNećete vjerovati: Koliko je Leonardo Jardim zaradio novca prodajom igrača iz Monaca?!

Nećete vjerovati: Koliko je Leonardo Jardim zaradio novca prodajom igrača iz Monaca?!

Rezultati i igre u ekipi Monaca jednostavno su vrlo loši u novoj sezoni, tako da portugalski stateg Leonardo Jardim napušta klupu kluba iz Kneževine. Njegov boravak na klupi ostat će upamćen po nekim sjajnim razultatima ali i velikim prodajama sa kojim je u klub donio nevjerovatnu sumu novca.

Leonardo Jardim sada je već bivši trener Monaca. U tekućoj sezoni Francuske lige 1, tim iz Kneževine uspio je ostvariti samo jednu pobjedu i upisati tri remija, dok je poražen pet puta. Trenutno, crveno-bijeli se nalaze na mjestu koje vodi u drugi rang frtancuskog nogometa. Nakon svega toga, naravno, jedino preostalo riješenje je smjena trenera, te je portugalski strateg ostao bez posla.

>> Klauzula u ugovoru: Anthony Martial golom protiv Newcastlea “udario” United po džepu!

Ipak njegovo vrijeme na klupi Monaca ostat će upamćeno po velikim uspjesima, na terenu ali i van njega. Podaci pokazuju da je, kako je došao na klupu Monaca, a to je bilo 2014. godine, uspio stvoriti plejadu kvalitetnih igrača za koje je Monaco, na račun prodaje, dobio čak 764,7 milijuna eura.

U nastavku teksta nalazi se lista 10 najskuplje prodanih nogometaša u eri Leonardo Jardima na klupi Monaca:

[su_bonus]

Kylian Mbappe / 180 mil.€
Thomas Lemar / 70 mil.€
Anthony Martial / 60 mil.€
Benjamin Mendy / 57.5 mil.€
Bernardo Silva / 50 mil.€
Fabinho / 45 mil.€
Tiemoue Bakayoko / 40 mil.€
Geoffrey Kondogbia / 36 mil.€
Layvin Kurzawa / 25 mil.€
Yannick Carrasco / 24.8 mil.€
 
Ukupno: 764,7 milijuna €

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!