NaslovnicaVijestiKOLIKO NISKO JE PAO REAL?! Navijači su razočarani, nogometaši se stide! OVO...

KOLIKO NISKO JE PAO REAL?! Navijači su razočarani, nogometaši se stide! OVO je razlog!

Iako su se jučer upisali vrlo važnu pobjedu, nogometaši Reala današnji dan su dočekali u sramoti i stidu. Opravdano.

Nogometaši Real Madrida proslavili su jučer važnu pobjedu u vrlo zahtjevnom gostovanju kod neugodne ekipe Betisa u Sevilli. Kraljevski klub pobijedio je Betis 2-1, ali u Madrid se sigurno neće previše hvaliti ovom pobjedom. Real je odigrao katastrofalnu utakmicu ( kao što smo i navikli ove sezone) te su se protiv Betisa većim djelom susreta branili.

KAO FERGIE NEKAD: Evo što je Solskjaer naredio igračima da urade pred jučerašnju utakmicu!

Nekoć sinonim za agresivnu, atraktivnu igru, postao je meta ismijavanja kada su pokušavali suprostaviti se kvalitetnom, ali u svakom pogledu nekoliko puta slabijoj ekipi Betisa. Realu je ipak defanziva uspjela ali su Santiago Solari i njegovi nogometaši, usprkos pobjedi na kraju utakmice, morali slušati brojne kritike. Opravdano.

Vjerovali ili ne, Real je imao samo 26 posto vremena loptu u svom posjedu u utakmici s Betisom. To je najmanje još od 2011 godine, kada su imali samo 23% loptu u svojim nogama vremena i to na El Clasicu! I ne samo to. Betis je uspio sastaviti 713 dodavanja na meču, Real samo 254. Neugodno je, iako mnogi kažu da je važan samo rezultat. Ali… da li je to tako?

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!