NaslovnicaVijestiKoliko nisko je pao United? Odbio Crvene đavole zbog ponude Sheffielda!

Koliko nisko je pao United? Odbio Crvene đavole zbog ponude Sheffielda!

Engleski prvoligaš Sheffield United dopunio je igrački kadar sjajnom kupnjom jer je namamio talentiranog Norvežanina, koji dolazi u klub kao najskuplji igrač svih vremena i igrač od kojeg se u budućnosti očekuju velike stvari.

Norveška ulaže polaže velike nade u svoju budućnost zbog trojice izvrsnih mladih igrača – Erlinga Haalanda, Martina Odegaarda i defenzivnog veznjaka Sandera Bergea, koji se posljednjih godina etablirao kao jedan od najboljih nogometaša u izninmno zahtijevnom prvenstvu Belgije. Član aktualnog belgijskog prvaka Genka sa 21 godinom dočekao je svoj veliki transfer, potpisavši danas četverogodišnji ugovor sa Sheffield Unitedom, koji je za njega platio rekordnih 26 milijuna eura odštete.

Zadnji dan zimskog transfer roka: Emre Can na stolu ima tri velike ponude, Marko Pjaca napustio Juventus, Carrasco se vraća u Evropu

“Kada smo počeli razgovarati sa Sanderom, bilo nam je odmah jasno da želi doći ovdje i bilo je lijepo tako nešto vidjeti. Ovaj transfer pokazuje koliko smo daleko stigli u kratkom vremenu. Uspjeli smo privući igrače poput Sandera u naš klub. To je fantastična kupovina za naš klub”, rekao je trener Sheffielda Chris Wilder.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Unatoč tome što tek ima 21 godinu, Berge je u norveškoj reprezentaciji upisao 20 nastupa i jedan je od glavnih igrača ove reprezentacije. Prošle sedmice je isti igrač odbio ponudu Uniteda smatrajući kako odlazak na Old Trafford ne bi bio dobar za razvoj njegove karijere.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!