NaslovnicaVijestiKoliko vrijedi Icardi? Evo šta kaže Wanda Nara

Koliko vrijedi Icardi? Evo šta kaže Wanda Nara

Wanda Nara, agentica i supruga Interovog napadača, odgovorila je koliko vrijedi Icardi, te da li postoji interes Juventusa.

koliko vrijedi Icardi

“Mauro je važan igrač i mnogi klubovi ga žele dovesti, što je potpuno normalno kada je u pitanju napadač poput njega. On je jedan od najboljih napadača svijeta , ali klub koji ga želi dovesti, morat će udovoljiti i njegovim i Interovim željama.”

[su_no1forfootball]

“Čelnici kluba znaju da je Mauro već odbio ponude koje drugi igrači ne bi odbili, ali on Inter nosi u srcu i zbog toga je ostao.”

“Hoće li u budućnosti promijeniti sredinu? Ima ugovor s Interom, sretan je u klubu i razmišlja o osvajanju trofeja, ali u nogometu nikad ne znate što donosi budućnost.”

Evo kako je Higuain prokomentirao uvrede Napolijevih navijača

Icardi: Ako me budu zvali, neću im se javiti na telefon!

“Koliko vrijedi? Najmanje 200 milijuna eura .”

“Mislim da bi trebali povećati iznos njegove otkupne klauzule koja trenutno iznosi 110 milijuna eura jer je ipak u pitanju vrhunski igrač i zaslužuje imati klauzulu kakvu imaju i ostali vrhunski igrači. Međutim, mislim da razloga za zabrinutost nema, ukoliko se neki klub i odluči aktivirati klauzulu, Mauro će donijeti konačnu odluku.”

“Osjetila sam da je Mauro na tržištu te sam počela raditi. Vodila sam se činjenicom da smo mi Argentinci iskrene, a ne diplomatske osobe. Željela sam i dalje želim sve najbolje za svog muža, a kako bi bio što smireniji, ponekad mu ne kažem tko ga želi dovesti.”

“Da li postoji interes Juventusa? Možda…”

“Sretna sam što sam njegova agentica . Sve kreće od doma i ponekad mi kaže da će zabiti četiri ili pet golova u dvije utakmice i onda su pregovori nakon toga puno lakši.

U večerašnjoj pobjedi nad Chievom (5:0), kojom se Inter probio na čelnu poziciju na tablici, Icardi je postigao drugi gol na utakmici, te je sa 16 postignutih golova vodeći strijelac Serie A.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!