NaslovnicaVijestiStari lisac Mourinho: Komentar za Ranierija pao u drugi plan nakon što...

Stari lisac Mourinho: Komentar za Ranierija pao u drugi plan nakon što je spomenuo Solskjaera

Jose Mourinho nije čovjek koji će kriti svoje mišljenje. Mnogo puta je znao pojedine izjave tako zamotati i preokrenuti kako bi išle njemu u korist. Sada je na red došao i rad Olea Gunnara Solskjaera u Manchesteru, gdje je Mourinho ponovo branio sam sebe.

Novinari su ga pitali o Claudiu Ranieriju, a Jose Mourinho je pitanje i izjavu okrenuo u svoju korist. Nakon odlaska Portugalaca, sve je drugačije u ekipi Manchester Uniteda. Njegov nasljednik Ole Gunnar Solskjaer potpuno je promijenio atmosferu u klubu, a momčad u Premier ligi pod njegovim vodstvom nije izgubila utakmicu.

Situacija izmakla kontroli? Ponašanje navijača Reala je velika sramota za takav klub!

Mourinho je sada dao potporu i Ranieriju. Talijan je prošli tjedan dobio otkaz u Fulhamu a zamjenio ga je bivši nacionalni reprezentativac Engleske Scott Parker, koji nema prethodnog trenerskog iskustva.

“Zaista cijenim Ranierija zbog izvanrednog postignuća s Leicesterom”, rekao je Mourihno, “a onda je brzo preokrenuo temu u svoju vlastitu korist. Možemo li porediti iskustvo Claudija i Scotta koji će prvi put biti prvi trener? Ne možemo.”

“Ponekad se to dogodi u nogometu – imate dobar primjer s mojim bivšim klubom – da promjene imaju trenutni učinak, a na duge staze to ne bude slučaj. Ponekad se pozitivni rezultati dogode odmah”, objasnio je, dodajući: “Zato je Fulham otpustio Ranieria. Sa njim će pokušat da dobiju privremenu mentalnu promjenu. “

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!