NaslovnicaVijestiSituacija izmakla kontroli? Ponašanje navijača Reala je velika sramota za takav klub!

Situacija izmakla kontroli? Ponašanje navijača Reala je velika sramota za takav klub!

Napetost između navijača Real Madrida i zvijezde Garetha Bala raste iz dana u da. Povodom toga oglasio se i agent reprezentativca Velsa i koji je napao navijače Kraljevskog kluba te rekao kako je njihovo ponašanje prema Baleu potpuna sramota.

Gareth Bale je u subotu na vlastitoj koži nakon El Clasica doživio ljutnju i srd svih vjernih fanova Real Madrida, kluba koji je u ovoj sezoni samo blijeda sjena tima koji je nedavno pokorio Europu. Zbog toga navijači u zadnje vrijeme traže žrtveno janje. U posljednje vrijeme najviše su nastradali Isco, Marcelo i Gareth Bale, a sva glasnije su glasine da će sva trojica na ljeto napustiti Madrid.

Analiza uzvratnih mečeva Lige prvaka: Ko i zašto ide u četvrtfinale?!

Bale je ponovno igrao pod njegovim standardima u El Clasicu, a nakon zamjene u 60. minuti teren stadiona Santiago Bernabeu napustio je pod glasnim zvužducima. Marca je izvijestila da je Bale napustio stadion prije kraja utakmice, a danas je dodatno pooštravanje situacije prouzrokovao njegov agent Jonathan Barnett, koji je u razgovoru za Sky Sports News napao navijače Real Madrida i opisao njihovo ponašanje kao sramotno.

“Ova generacija navijača iz Madrida godinama će govoriti o Garethovim golovima. Trebali bi se stidjeti. Gareth zaslužuje više poštovanja. Stav navijača Reala je, blago rečeno, sramotan”, rekao je Barnett.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!