NaslovnicaVijestiKONFUZIJA U MUNCHENU: Arjen Robben ovom izjavo naslutio ostanak Kovača na klupi?!

KONFUZIJA U MUNCHENU: Arjen Robben ovom izjavo naslutio ostanak Kovača na klupi?!

Arjen Robben je jučer s dva gola bio najbolji igrač na susretu u kojem je Bayern visokom pobjedom protiv Benfice osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka. Nakon utakmice javno je podržao trenera Niku Kovača, koji je pod velikim pritiskom javnosti.

34-godišnji veteran, Arjen Robben, sinoć se vratio iz mrtvih. Sa dva fantastična pogodka pomogao je Bayernu da dođe do velike pobjede protiv Benfice. Portugalski div poražen je u Münchenu sa 5:1.

JURGEN KLOPP PRIZNAO: Evo na koji način planira zaustaviti Neymara i Kyliana Mbappea večeras!

Sa ovom pobjedom se do nekle smanjio pritisak sa trenera Nike Kovača koji je nakon niza loših rezultata bio pod velikim pritiskom javnosti u Njemačkoj.

“Danas sam posebno sretan zbog našeg trener”, rekao je Robben u press zoni nakon utakmice. “Kao osoba on je to zaslužio, jer i on spada među nas.”

Robben je svjestan da će morati ponoviti ovakve nastupe i u budućnosti, kako bi došao kraj krize najvećeg njemačkog kluba.

„Vidjet ćemo. Iza nas je samo jedna utakmica. Ukoliko u subotu ne pobijedimo, onda ćemo opet biti u problemu”, bio je iskren Robben te dodao: „U svlačionici se nije dogodilo ništa posebno. Atmosfera u momčadi je dobra. Zajedno pobjeđujemo a zajedno i gubimo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!