NaslovnicaVijestiKraljevski klub dokazao svoju veličinu: Igrači Real Madrida pristali na smanjenje plaća!

Kraljevski klub dokazao svoju veličinu: Igrači Real Madrida pristali na smanjenje plaća!

Real Madrid je u financijskom smislu vrlo jak i stabilan klub, tako da ga kriza neće odmah pogoditi a pitanje je da li će ih uopšte i pogoditi. Logična posljedica dobre funkcionalnosti kluba je smanjenje plaća što je više simbolično, kako bi se smanjila potrošnja.

Za razliku od Barcelone, gdje su plaće značajno smanjene za vrijeme krize (do 70 posto), Real još uvijek ne doživljava naročito snažan pritisak usprkos gubitku prihoda. Zato su odvojili malo više vremena za razgovor i pregovore, a sada su postigli dogovor sa igračima kluba.

JAVNOST ŠOKIRANA: Cristiano Ronaldo se vraća u Real Madrid za 50 milijuna funti!

S obzirom da će se nogomet još igrati ove sezone, igrači su se složili s smanjenjem plaća od 10 posto. Kapetan Sergio Ramos pregovarao je u ime tima, a klupsku je stranu predstavljao direktor Jose Angel Sanchez. U slučaju da se ove sezone više ne igra, plaće će biti smanjene za 20 posto.

Momčad je pristala na sniženje primanja kako bi spasila zaposlenike kluba.

Nedavno je na temu plaće govorio njemački vezni igrač Toni Kroos koji nije bio impresioniran smanjenjem. On bi više želio da igrači primaju pune plaće, a onda bi sami odlučili koliko će novca zajednički raspodijeliti za rješavanje posljedica krize.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!