NaslovnicaVijestiKylian Mbappe napokon otkrio razlog zbog kojeg je odbio Real Madrid

Kylian Mbappe napokon otkrio razlog zbog kojeg je odbio Real Madrid

Francuski napadač i trenutno jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Kylian Mbappe je napokon otkrio glavni razlog ostanka u PSG-u.

Već je svima poznata priča je da Kylian Mbappe bio na korak od prelaska u Real Madrid, ali se u posljednjem trenutku predomislio i ostaso u PSG-u.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kada mu je trebao isteći ugovor sa francuskim velikanom, 23-godišnjak je obećao Florentinu Perezu da će potpisati za Real, ali izgleda da je to radio samo kako bi osigurao bolje uslove na Parku Prinčeva. To je naravno po mišljenju mnogih, ali ne i njegovo.

Reprezentativac Francuske odlučio je ispričati svoju stranu priče. Naime, Mbappe kaže kako je on u PSG-u ostao isključivo zbog toga da bi ostvario uspjeh u Francuskoj.

“Uvijek govorim o svojoj ambiciji i o tome šta želim da radim. U Parizu je knjiga potpuno bijela i nije napisana. Upravo ja želim napisati tu knjigu. Lakše je bilo otići u Real Madrid, ali želim ostati ovdje u gradu gdje sam rođen i pobjeđivati”, rekao je Mbappe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!