NaslovnicaVijestiLampard pronašao zamjenu za Wernera!

Lampard pronašao zamjenu za Wernera!

Chelsea je posljednji klub koji se pridružio utrci za potpisivanje Erlinga Haalanda, a Frank Lampard navodno je napadača Dortmunda postavio kao glavnu metu.

Lampard pronašao zamjenu

Haaland je već jedan od najboljih napadača na svijetu, unatoč tome što ima samo 20 godina i odigrao je manje od cijele sezone u jednoj od pet najboljih europskih liga.

Međutim, unatoč tome što je ranije ove godine potpisao ugovor za Dortmund, svi glavni klubovi na kontinentu

Prema pisanju Sky Sportsa, Chelsea je posljednja ekipa koja je pokazala interes za napadača, a Frank Lampard je bivšeg igrača Salzburga postavio kao metu broj jedan.

Halland ima 33 gola u 32 nastupa na svim natjecanjima za Dortmund, od preseljenja u Bundesligu u siječnju.

Ove sezone mrežu je tresao 10 puta u osam nastupa u ligi i šest u četiri nastupa u Ligi prvaka, prije ozljede tetive u prosincu.

Nije pokazivao znakove usporavanja otkako se preselio iz Salzburga i ne čudi što su Manchester United i Real Madrid u prošlosti bili povezivani sa njim.

United ga je pokušao potpisati ranije ove godine, prije njegova prelaska u Dortmund, ali klub nije bio siguran u vezi s igračevom klauzulom o otpustu i naknadi za agenta Minu Raiolu, s kojim su morali suočiti kad je Paul Pogba u pitanju, i on odlučio se ipak preseliti u Dortmund.

Haaland može otići samo za 75 milijuna eura zbog svoje otpusne klauzule, ali navodno se ne može aktivirati do ljeta 2022. godine.

Lampardova želja da doda još jednog napadača u svoju ekipu može se svesti na činjenicu da njegovo ljetno pojačanje Timo Werner nije baš uspio da se smjesti u Premier ligi kako je planirao.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!