NaslovnicaVijestiLegenda Barcelona se vraća na Nou Camp: Karijeru želi završiti u Barceloni

Legenda Barcelona se vraća na Nou Camp: Karijeru želi završiti u Barceloni

Izgleda da Neymar nije jedini bivši član Barcelone koji žudi za povratkom na Nou Camp. Katalonske novine tvrde da takva ideja sazrijeva u glavi igrača koji je proveo osam godina na Nou Campu gdje je ostavio dubok trag.

Legendarni brazilski branič Dani Alves najavio je jučer svoj oproštaj od Paris Saint Germaina, gdje je igrao s velikim uspjehom dvije sezone i za to vrijeme postao nogometaš sa najviše osvojenih trofeja u povijesti nogometa. Alves broji već 36 godina, ali je uvjeren da može nastaviti igrati na najvećoj razini europskog nogometa, te bi stoga trebao ponuditi svoje usluge klubu, koji je obilježio njegovu karijeru – Barceloni.

Transfer glasine: United uskoro objavljuje veliki transfer, Sancho na meti kluba iz Engleske, Dani Olmo se vraća u Španiju

Barcelonin sportski dnevnik izvješćuje da je Alves već kontaktirao svoje bivše poslodavce i rekao im da će rado doći u Barcelonu još jednom, gdje je postigao 21 pogodak na 391 utakmici a uz to je još upisao nevjerovatne 103 asistencije.

Dolazak 36-godišnjeg veterana ne zvuči baš kao najčešća praksa u Barceloni, ali postoji nekoliko dobrih argumenata za povratak Alvesa. Unatoč poznim godinama u PSG-u i Juventusu, dokazao je da je i dalje jedan od najboljih bočnih igrača na svijetu, a Barcelona s druge strane nikako nije uspjela nadoknaditi njegov odlazak jer njegovi nasljednici nisu pokazali zadovoljavajuće partije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!