NaslovnicaVijestiLegenda kluba na klupi Arsenala: Član ekipa "nepobjedivih" od naredne sezone pomoćnik...

Legenda kluba na klupi Arsenala: Član ekipa “nepobjedivih” od naredne sezone pomoćnik Emeryu

Stručni štab Unai Emerya dobio je osvježenje u sastavu, a u narednoj sezoni će im pomagati i legenda kluba i član “nepobjedivih”, bivši reprezentativac Švedske, Freddie Ljungberg.

Emery objasnio

Arsenal sigurno neće promijeniti trenera ovog ljeta, jer su procijenili da je Unai Emery ispunio najosnovnije ciljeve, ali pridošlicu će predstavljati njegov pomoćnik, Steve Bouldu će zamijeniti legendarni član ekipe Arsenala koja je dobila nadimak “nepobjedivi” Freddie Ljungberg.

KRADU METU UNITEDU: Liverpool spremio ponudu za jednog od najboljih igrača Serije A!

Ljungberg je posljednji put vodio Arsenalovu momčad do 23 godine i dugo je u strukturi trenerskog kluba jer je vodio Arsenalov tim do 16 godina. Ljungberg će tako biti zaposlen kao pomoćnik Emerya, koji će sam po sebi postaviti pitanje da li ga Arsenal vidi kao dugogodišnjeg prvog trenera tima i polako se priprema za tu ulogu. Ljungberg je uživao veliku popularnost među navijačima, a za Arsenal je odigrao 214 utakmica i postigao 46 golova.

Bould, koji je u klubu već jedanaest godina, po novom će pratiti razvoj momčadi do 23 i 18 godina, dok će mu pomagati Per Mertesacker, koji je prošle godine završio aktivnu sportsku karijeru u Arsenalu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!