NaslovnicaVijestiLegenda se vraća iz mirovine: Ima 38 godina i igrat će besplatno!

Legenda se vraća iz mirovine: Ima 38 godina i igrat će besplatno!

Legenda Djibril Cisse je završio svoju karijeru u 2015. godini nakon teške ozljede koju je imao. Međutim, nakon dvije godine se vratio i igrao za ekipu iz Švicarske zvanu Yverdon, kao i ekipu iz Italije Vicenzu.

Legenda se vraća

Sada, u razgovoru sa stranim medijima je otkrio da bi se vratio i igrao potpuno besplatno za bilo koju momčad u Francuskoj prvoj ligi.

Djibril Cisse kaže da mu je cilj da dostigne 100 golova u Francuskoj ligi, a za to mu fale samo četiri gola.

“Znate već kako to ide sa napadačima. Mi volimo postizati golove, postavljati nove rekorde: 25, 50, 75. Za mene postoji rekord od 100 golova koji me progoni. Zastao sam na 96 i od tada sam prestao igrati. Nedostaju mi samo četiri gola i to me izluđuje”, rekao je 38-godišnjak.

“Imam želju da se vratim u Francusku Ligue 1 kako bi dostigao taj cilj. Ako me neki klub potpiše, mogao bi to dostići za 2-3 mjeseca. Tvrdoglav sam po prirodi i kada imam neki cilj, sve ću uraditi kako bi ga i dostigao. Spreman sam igrati i besplatno, tako da nema mnogo rizika za klubove koji me žele u svom sastavu.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!