NaslovnicaVijestiLegendarni branič napušta Manchester United

Legendarni branič napušta Manchester United

Manchester United je prošao kroz brojne izazove ove sezone, a trener Erik ten Hag sada se suočava s posljedicama. Klub je završio na osmom mjestu, gdje su imali isti broj bodova kao i Newcastle. Međutim, njihova loša gol-razlika ostavila ih je van mjesta koja vode na europska natjecanja. Međutim, Europu su obezbijedili kroz FA kup.

Iako su osvojili FA kup pobijedivši City, Manchester United ne može biti zadovoljan ukupnim rezultatom. Čelnici kluba navodno već razmatraju potragu za novim trenerom i planiraju promjene u momčadi. Obrana je bila ključni problem za United tijekom sezone, suočavajući se s brojnim ozljedama.

S obzirom na ograničenja u kadru, Manchester United se našao u situaciji da brazilski veznjak Casemiro preuzme ulogu stopera, prema izvještaju engleskog Independenta. Ključni fokus kluba ovog ljeta, prema navodima, je pojačanje zadnje linije. Izvori tvrde da je prvi izbor Chelseajev univerzalni branič Trevoh Chalobah, koji većinom igra na poziciji stopera.

Chelsea cijeni Trevoha Chalobaha na 30 milijuna eura, imajući u vidu da mu je 25 godina. Manchester United smatra da bi on mogao biti zamjena za Raphaela Varanea, čiji se ugovor neće produžiti, te se očekuje da uskoro potpiše za klub u Saudijskoj Arabiji.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!