NaslovnicaVijestiLegendarni Harry Redknapp odtkrio ko će biti trener Chelseaja u narednoj sezoni!

Legendarni Harry Redknapp odtkrio ko će biti trener Chelseaja u narednoj sezoni!

Legendarni i karizmatični stručnjak Harry Redknapp ne sumnja da će njegov nećak Frank Lampard uskoro preuzeti vođenje Chelseaja, koji trenutno nema trenera. Uprava Chelseaja užurbano traži novog šefa struke, a među kandidiatima je i Lampard.

Ekipa Derby Countya se pokušava oduprijeti,  ali Frank Lampard strpljivo čeka. Želja da zapravo sjede na trenersku poziciju ekipe Chelseaja uvijek je bila prisutna,  ali sada je potrebno da se dogovore još klubovi jer Frank ima ugoovr sa ekipom Derbya.

Legenda kluba na klupi Arsenala: Član ekipa “nepobjedivih” od naredne sezone pomoćnik Emeryu

Harry Redknapp, koji je Lampardov ujak, uopće ne sumnja u realizaciju ovog posla.

“Frank je legenda kluba, jedan od najvećih igrača u povijesti kluba”, rekao je. “Postoji šansa da se vrati u Chelsea,” izjavio je za BBC u intervjuu. “Ima priliku da se vrati u Chelsea i mislim da je neće ispustgiti iz ruku” rekao je Redknapp, koji je zadnji put radio kao trener 2017. godinje kada je vodio Birmingham City.

Lampard je pokaazao da ej i kao trener fantastičan, vodio je Derby na korak do plasman u Premier ligu a sada kada se ukazala prilika da preuzme Chelsea, izgleda da je spreman preskočiti nekoliko stepenica u svojoj karijeri i sjesti na klupu Plavaca.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!