NaslovnicaVijestiLegendarni italijanski nogometaš kritikuje: Golove ne postižu navijači!

Legendarni italijanski nogometaš kritikuje: Golove ne postižu navijači!

Legendarni bivši nogometaš italijanske reprezentacije, kritikuje i kaže kako “navijači ne postižu golove sa tribina”.

navijači

Italija sutra navečer na San Siru u Milanu mora pobijediti Švedsku dva razlike ako želi igrati u na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Čizma” je na nogama, selektor Gian Piero Ventura je pod velikim pritiskom koji očito ne umije da nosi jer je umjesto da ujedini “azzurre”, izjavama kako “navijači u Milanu neće podržati državni tim” iznervirao je legendarnog Andreu Pirla.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ventura je u krivu. Ljudi će biti na San Siru uz “azzurre”, ali nikada nisam vidio da se daju golovi s tribina. To ne postoji. Očekujem da igrači daju više, moraju pokazati kvalitetu plus kako bi dobili Švedsku dva razlike. Italija ne bi smjela gledati na suce jer se u Europi sudi drugačije nego u Serie A. Vidio sam pogrešan stav prema tome. Ako se Italija posveti samo nogometu i pokaže sve što zna, otići će na Svjetsko prvenstvo.” optimist je Pirlo.

Poznati svi afrički učesnici SP, nema jedne velike reprezentacije!

Fernando Torres pred povratkom u Premier ligu: Saznajte koji klubovi su pokazali interes za “El Nina”

Nogometaš Bologne i Švedske Emil Krafth izjavio je kako je Italija još uvijek favorit.

“Želimo na Svjetsko prvenstvo i učinit ćemo sve kako bismo ih eliminirali. Dobro smo igrali u prvoj utakmici, Italija nije bila loša, ali bili smo bolji. U Milanu će biti teže, Italija će sigurno igrati bolje, tako da je pred nama vrlo teška utakmica”, rekao je Krafth.

Republika Irska igrala je u subotu navečer 0:0 u Kopenhagenu, ali Danci se pred uzvrat u utorak vode starom nogometnom devizom “bolje 0:0 nego 1:1”.

“Uspjeli smo probiti ih, a ne i zatresti mrežu. Vratar Randolph branio je sve, ali sam uvjeren da smo sposobni zatresti mrežu u Dublinu, a da pritom izbjegnemo poraz. Kada ne možete pobijediti kod kuće, najbolji rezultat je 0:0 “, rekao je danski trener Age Hareide.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!