NaslovnicaVijestiLegendarni Romario se vraća na nogometne terene

Legendarni Romario se vraća na nogometne terene

Romario, legendarni 58-godišnji nogometaš koji je tijekom karijere osvojio naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom Brazila te s Barcelonom bio prvak Španjolske i finalist Lige prvaka, zatim se uputio u političke vode postavši senator u rodnom Brazilu, najavio je svoj povratak na nogometne terene.

Romario je odigrao svoju posljednju utakmicu za Americu iz Rio de Janeira 2009. godine, no sada se vraća u taj klub kako bi povremeno nastupao u drugoligaškom natjecanju među klubovima iz Rija. Natjecanje počinje sredinom svibnja, a legendarni napadač, koji je postigao 55 golova u 71 utakmici za Brazil, igrat će zajedno sa svojim sinom Romarinhom.

Romario će obnašati dužnost predsjednika kluba za koji će ponovno zaigrati. Nastupat će za minimalnu plaću te će je vraćati klubu.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!