NaslovnicaVijestiLegendarni Ronaldo bori se s depresijom: Dvije i pol godine idem na...

Legendarni Ronaldo bori se s depresijom: Dvije i pol godine idem na psihoterapiju

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo objavio je da je već dvije i pol godine na psihoterapiji zbog depresije. Jedan od najboljih nogometaša u povijesti priznao je da se godinama bori s depresijom.

“Već dvije i pol godine idem na psihoterapiju zbog depresije i to mi je pomoglo da razumijem sebe puno bolje nego prije”, kaže Ronaldo koji je svjestan da su nogometaši koji igraju danas zaštićeniji nego što je to bilo u njegovoj generaciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bez pripreme smo ‘gurnuti u vatru’ i morali smo odigrati najbolje što možemo. Bili smo izloženi jako velikom psihičkom stresu. Tada nikoga nije bilo briga kroz što igrači prolaze i kako se to sve odražava na njihovu psihu. Danas su igrači psihički puno bolje pripremljeni za izazove, imaju svu potrebnu medicinsku skrb, svakom se igraču pristupa individualno… U moje vrijeme toga nije bilo, svi su ignorirali taj problem,” kaže Ronaldo i dodaje:

“Mnogi igrači su prošli kroz stvarno teška razdoblja i depresiju zbog manje privatnosti i slobode… Problemi su bili vidljivi, ali tada nije bilo adekvatnog rješenja kao sada”, rekao je Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!