NaslovnicaVijestiLEGENDE SE NE ZABORAVLJAJU! Madridski klub ima STRAŠAN plan u koji je...

LEGENDE SE NE ZABORAVLJAJU! Madridski klub ima STRAŠAN plan u koji je direktno uključen Raul!

Madridski AS prenosi vrlo zanimljivu vijest koja se tiče Reala i njihove velike legende Raula. Čelnici kluba navodno žele u Real Madridu za budućeg trenera razvijati svog bivšeg igrača i veliku legendu kluba Raula.On bi kroz mlađe selekcije došao do prve momčadi na sličan način kao što je uradio i Zinedine Zidane.

 

U ekipi Reala su planski i postepeno u trenerske vode uvodili Francuza Zinedine Zidanea da bi na kraju preuzeo vođenje nad prvom momčadi. Legendarni Zizou na početku je počeo kao trener rezervnog tima Castille, a onda je bio asistent Carlo Ancelottiju, da bi nakon otkaza Rafi Benitezu preuzeo prvu momčad. Ova evolucija je u Realu bila pogodak u puno, a već testirani model žele ponoviti u Madridu sada s drugom legendom kluba, koja ima nešto bliži odnos s navijačima i klubom nego što je to bio  Zidane.

>> KAKVA IMENA! Reprezentaciju Kameruna od sada će voditi dvije Nizozemske legende!

Legendarni Raul je prije nekoliko tjedana zajedno s Xavijem i Xabijem Alonsom dobio najvišu UEFA-inu trenersku licencu a u Madridu gaa navodno čeka posao u jednom od klupskih mlađih selekcija. Trenutno, rezervnu ekipu Reala vodi dugogodišnji suigrač Raula, Guti, koji jeb io vrlo blizu preuzimanja vođenja prve momčadi Real Madrida.

[su_bet365_100bonus]

Raul je ponikao u mlađim uzrastima ovog kluba kluba i gotovo cijelu karijeru proveo je u dresu Reala, a AS prenosi da Raul uživa veliki ugled u svlačionici Reala, jer je za vrijeme aktivne karijere igrao sa nekim od trenutnih nogometaša kao što su Sergio Ramos ili Karim Benzema. Za njegovu reintegraciju za rad u klubu zauzima se i prvi čovjek kluba Florentino Perez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!