NaslovnicaVijestiLeo Bonucci: "Dva puta sam odbio velikane iz istog grada"

Leo Bonucci: “Dva puta sam odbio velikane iz istog grada”

Sjajni branič Juventusa  otkrio je da je u protekle dvije godine dvaput odbio vrlo atraktivnu ponudu, koja je došla od strane dva velika suparnika i dva velika gradska rivala.

Talijanski branič i član ekipe Juventusa Leonardo Bonucci proveo je cijelu svoju karijeru u talijanskom nogometu, iako mu se posljednjih godina kontinuirano nudila prilika da sreću okuša i u drugim državama, prije svega Engleskoj. Bonuccija su mediji često povezivali sa najvećim klubovima u Europi a jučer je i sam otkrio da je u protekle dvije sezone dobio dvije konkretne ponude iz Manchestera – jednu iz redova Citya i jednu iz redova Uniteda.

>> PRED VELIKI SUSRET SA UNITEDOM: Zvijezda Juventusa poslala poruku za Paul Pogbu

“Imao sam nekoliko prilika doći u Englesku. Kada je bio zainteresiran Manchester City čak sam i pregovarao s njima, a onda sam razgovarao s čelnicima Juventusa i zajedno smo odlučili da je najbolje da ostanemo zajedno i osvajamo trofeje. Isti slučaj je bio prilikom mog povratka u Juventus. Razgovarao sam s čelnicima  Manchester Uniteda, a onda sam dobio priliku da se vratim kući u Juventus i jednostavno sam zanemario sve druge ponude” rekao je za Telegraph Bonucci.

[su_cashout]

Bonucci je, da napomenemo, prošlu sezonu proveo u Milanu, tako da njegova izjava da je odbio City kako bi ostao u Juventusu, nema smisla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!