Leo Bonucci: “Dva puta sam odbio velikane iz istog grada”

Sjajni branič Juventusa  otkrio je da je u protekle dvije godine dvaput odbio vrlo atraktivnu ponudu, koja je došla od strane dva velika suparnika i dva velika gradska rivala.

Talijanski branič i član ekipe Juventusa Leonardo Bonucci proveo je cijelu svoju karijeru u talijanskom nogometu, iako mu se posljednjih godina kontinuirano nudila prilika da sreću okuša i u drugim državama, prije svega Engleskoj. Bonuccija su mediji često povezivali sa najvećim klubovima u Europi a jučer je i sam otkrio da je u protekle dvije sezone dobio dvije konkretne ponude iz Manchestera – jednu iz redova Citya i jednu iz redova Uniteda.

>> PRED VELIKI SUSRET SA UNITEDOM: Zvijezda Juventusa poslala poruku za Paul Pogbu

“Imao sam nekoliko prilika doći u Englesku. Kada je bio zainteresiran Manchester City čak sam i pregovarao s njima, a onda sam razgovarao s čelnicima Juventusa i zajedno smo odlučili da je najbolje da ostanemo zajedno i osvajamo trofeje. Isti slučaj je bio prilikom mog povratka u Juventus. Razgovarao sam s čelnicima  Manchester Uniteda, a onda sam dobio priliku da se vratim kući u Juventus i jednostavno sam zanemario sve druge ponude” rekao je za Telegraph Bonucci.

Bonucci je, da napomenemo, prošlu sezonu proveo u Milanu, tako da njegova izjava da je odbio City kako bi ostao u Juventusu, nema smisla.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.