NaslovnicaVijestiLeonardo ponovo napušta Milan: Da li ste zadovoljni njegovim radom?

Leonardo ponovo napušta Milan: Da li ste zadovoljni njegovim radom?

Talijanski mediji izvještavaju da će Brazilac Leonardo napustiti poziciju sportskog direktora ekipe AC Milana nakon manje od godinu dana u kojem nije ispunio ono što se od njega očekivalo. Novi posao ga navodno već čeka.

Brazilac Leonardo imenovan je za sportskog direktora od strane novog vlasnika Milana Elliott Managementa, povjeravajući mu vrlo važnu i odgovornu ulogu, budući da je Milan u nedavnoj prošlosti imao mnogo problema sa ovom pozicijom.

Povećava se balkanska kolonija: U Inter dolazi vrhunski napadač i nekada najbolji strijelac Serie A!

O njegovm radu postoje mnoga mišljenja koja se sukobe, mnogi mu zamjere što ekipu Milana nije uspio odvesti u Ligu prvaka, dok drugi tvrde da je Milan pod Leonardom napravio neke važne kupnje koje bi mogle imati pravu vrijednost ali to će se najbolje znati nakon određenog vremena. Prije svega, to vrijedi za Poljaka Krysztof Piateka i Brazilca Lucasa Paquetu, koji su se preselili u Milano na račun Leonardove upornosti.

Gazzetta dello Sport izvješćuje kako se unatoč tome broje zadnji dani Leonarda u Milanu, a gotovo sigurno će izgubiti posao ako se Milan ne kvalificira za Ligu prvaka. Situaciju u Milanu pomno prati brazilski nogometni savez, koji bi trebao ponuditi Leonardu t.i. poziciju koordinatora, gdje bi trebao zamijeniti Edua, koji bi trebao postati novi sportski direktor Arsenala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!