NaslovnicaVijestiPovećava se balkanska kolonija: U Inter dolazi vrhunski napadač i nekada najbolji...

Povećava se balkanska kolonija: U Inter dolazi vrhunski napadač i nekada najbolji strijelac Serie A!

Ekipa Intera je ove sezone imala mnogo problema, posebno kada je u pitanju napad. Icardi je igrao odlično ali je zbog svađe sa upravom kluba izbačen iz ekipe i oduzeta mu je kapitenska traka. Navodno, Real se zanima za njegove usluge a u Interu već imaju spremnu zamjenu.

Italijanski sportski list Tuttosport prenosi: Talijanski gigant Inter imat će novog napadača sljedeće sezone! I to ne bilo kakvog napadača. Blizu preseljenja na San Siro navodno je nitko drugi nego Edin Džeko. Golgeter iz Bosne i Hercegovine je već odlučio napustiti Rim, a i sam je naizainteresovaniji za prelazak u Inter, koji će uskoro ostati bez Maura Icardija.

Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Guardiola sastao sa direktorom Juventusa!

Tuttosport piše da će ekipa iz Milana, gdje sada zadatke kapetana obavlja slovenski golman Samir Handanović, za Džeku platiti rivalu iz glavnog grada Italije između 10 i 12 milijuna eura, a napadač će potpisati ugovor na tri godine.

Njegova plaća trebala bi iznositi 6 milijuna eura. Džeko je do sada odigrao 136 utakmica i postigao 62 gola u Serie A. Ove sezone nije bio u optimalnoj formi, ali u ligi je ipak uspio u listu strijelaca da se upiše devet puta.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!