NaslovnicaVijestiOvo je pravi razlog zbog kojeg se Guardiola sastao sa direktorom Juventusa!

Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Guardiola sastao sa direktorom Juventusa!

Manchester City je, kako se izvješćuje blizu dogovora za braniča Juventusa Joao Canceloa, koji je navodno meta i Manchester Uniteda.

pravi razlog

Prema Tuttomercatowebu, Crveni đavoli su otvorili pregovore sa agentom Jorge Mentesom na početku mjeseca, ali nisu mogli dogovoriti konačnu naknadu.

Cancelo se istakao za Juventus tijekom njihovog niza ka još jednoj tituli Serije A ove sezone, skupljajući 25 nastupa, istodobno pridonoseći tri gola i jednu asistenciju.

Prema Recordu, Manchester City je sada u dobroj poziciji da dovede porugalsku zvijezdu ispred svojih lokalnih rivala u trenutnom transfer prozoru, budući da se približavaju cijeni koju Juventus traži a to je 60 milijuna eura.

24-godišnjak može funkcionirati kao desni bek ili desno krilo i etablirao se kao jedan od njaboljih igrača u Italiji nakon što je prešao iz Valencije u 2018. godini.

Sun je izvijestio da je United identificirao Cancela kao moguću zamjenu za Antonio Valenciju, koji će napustiti Old Trafford ovog ljeta po isteku trenutnog ugovora.

Španjolski menadžer Pep Guardiola je navodno viđen u Milanu u hotelu zajedno sa predsjednikom Juventusa i izgleda da je to glavni razlog zbog kojeg se vidio sa njim, a ne taj ugovor koji navodno treba potpisati. Više o tome >> OVDJE <<

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!