NaslovnicaVijestiTALIJANSKI IZVORI SENZACIONALNO NAVODE: Pep Guardiola napušta City - potpisuje četverogodišnji ugovor...

TALIJANSKI IZVORI SENZACIONALNO NAVODE: Pep Guardiola napušta City – potpisuje četverogodišnji ugovor sa Juventusom!

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola je, kako se izvješćuje, spreman zamijeniti Massimiliana Allegrija u Juventusu ovog ljeta.

TALIJANSKI IZVORI

Talijanski novinar Federico Gennarelli tvrdi da je španjolski taktičar dogovorio četverogodišnji ugovor sa šampionima Serije A nakon sastanka sa jednim od njihovih šefova u Milanu.

Priču o susretu Guardiole sa Juventusovim sporstkim direktorom Fabio Paraticijem prenosi Football Italia i brojni drugi portali, iako u početku nije izgledalo kao da se očekuje velika priča o tim pregovorima.

Evo i dokaza da je Fabio Paratici, direktor Juventusa bio u hotelu u Milan u kojem je Guardiola odsjeo.

City je osvojio FA kup tek prije nekoliko dana, a Guardiola je vodio klub do povijesne domaće trostruke titule.

Međutim, to bi sada moglo da se završi kao posljednja akcija na stadionu Etihad, a sve sa Juventusom je naizgled na svom mjestu.

To bi bio veliki udarac za City,j er se oni također suočavaju sa tekućom istragom zbog navodnih kršenja finansijskog fair-playa.

Ostaje da se vidi hoće li se uskoro pojaviti daljnji detalji o ovoj priči, tako da ostanite uz nas i mi ćemo vam redovno prenositi glasine i vijesti koje budemo pronašli o ovom dogovoru.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Prijenos finala Hrvatskog kupa možete pogledati na HNTV s početkom u 17:55 a oklade uplatiti kod bet365 kladionice koja daje do 25€ bonus kredita dobrodošlice novim igračima. Uzmi bonus kredite dobrodošlice za finale Hrvatskog kupa. (T&C Apply, Gamble Responsibly, 18+)

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!