NaslovnicaVijestiLewandowski nakon povratka u Španjolsku: Znamo tko će osvojiti Zlatnu loptu

Lewandowski nakon povratka u Španjolsku: Znamo tko će osvojiti Zlatnu loptu

Poljski napadač Robert Lewandowski siguran je da će Lionel Messi osvojiti Zlatnu loptu, nagradu koja se dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta.

Lewandowski je rekao da je Svjetsko prvenstvo natjecanje koje određuje najboljeg igrača sezone te da osim Messija rijetko tko može doći do izražaja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Možda postoji još neki igrač koji igra za isti klub, ali samo Svjetsko prvenstvo odlučuje tko će biti najbolji ove sezone. A Messi je definitivno na pravom mjestu jer ga je osvojio i došao do trofeja koji mu najviše znači u karijeri”, rekao je Lewandowski.

Većina je ovu izjavu protumačila kao da je Lewandowski aludirao na Kyliana Mbappea, koji bi također trebao biti jedan od favorita za osvajanje Zlatne lopte.

Lewandowski je također pohvalio termin prvenstva u Kataru, rekavši da je to razlog zašto smo gledali jedno od najboljih finala ikada.

“Da je Svjetsko prvenstvo bilo u lipnju, nakon završetka sezone, igrači bi bili umorni, pa ne bi mogli tako dobro odigrati nakon 70 minuta. To je bila ljepota finala, koje je tijekom sezone, a to je bila razlika u odnosu na prošla prvenstva”, dodao je Lewandowski.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!