NaslovnicaVijestiLiga nacija jedna je od najsmješnijih ideja u nogometu

Liga nacija jedna je od najsmješnijih ideja u nogometu

Šef Liverpoola dugo je bio protivnik tog natjecanja, a svoja razmišljanja je prenio i predsjedniku UEFA-e Aleksandru Čeferinu.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp najavio je današnje finale FA kupa protiv Chelseaja, ali se još jednom osvrnuo na Ligu nacija. Ističe da bi za plasman u finale Lige prvaka rado žrtvovao novčanu nagradu ako bi to značilo da je UEFA otkazala “smiješni” turnir Lige nacija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

”Više utakmica uvijek je loša ideja. O tome sam dosta često pričao. Ali Liga nacija jedna je od najsmješnijih ideja u svijetu nogometa. Igrači su odigrali preko 70 utakmica i nastavljaju s utakmicama Lige nacije nakon što je završetka sezone. Volio bih da UEFA uzme više novca od finala Lige prvaka i riješi se Lige nacija”, izjavio je Klopp prenijevši svoja razmišljanja Čeferinu.

Što se tiče današnjeg finala, Klopp je priznao da njegova momčad očajnički želi osvojiti FA kup.

“Zaista smo očajnički željni pobjede. I Chelsea također. Zadnji put smo ga osvojili 2006. godine, oni su ga do sada osvojili tri-četiri puta. Oni su stručnjaci za kup ali mi želimo trofej i dat ćemo sve od sebe. Želimo uživati ​​u igri i razveseliti naše navijače”, rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!