NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Čega se argentinska superzvijezda najviše bojala na ljetnom...

LIONEL MESSI EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Čega se argentinska superzvijezda najviše bojala na ljetnom prijelaznom roku!?

Lionel Messi je priznao da se ovog ljeta najviše plašio vidjeti Neymara kako se pridružuje Real Madridu, jer se povratak u Barcelonu nije ostvario.

LIONEL MESSI EKSKLUZIVNO

Kako navodi Guardian, brazilska superzvijezda je bila povezana sa odlaskom iz PSG-a tijekom ljetnog prijelaznog roka, a Barcelona i Real Madrid su bili glavni kandidati za njegov povratak u Španjolsku.

Konačno, taj se transfer nije materijalizovao nakon što je Neymar ostao u glavnom gradu Francuske, ali vrijeme će pokazati je li sada svoju budućnost predao vladajućim prvacima Ligue 1 ili će razmotriti odlazak sljedeće godine.

Messije je ipak priznao da je tijekom ljeta bio zabrinut, jer je vjerovato da bi Real Madrid mogao iskušati njegovog bivšeg suigrača i dovesti ga na Bernabeu, što bi bio veliki udarac za katalonske divove.

Hrvatska – Mađarska: Najava sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020!

“Iskreno sam na trenutak pomislio, posebno na ovom tržištu, da ako ne dođe ovdje, otići će u Madrid, jer sam mislio da želi otići”, citiran je Messi od strane Mundo Deportiva. “To je rekao, želio je promjenu, napustiti Pariz. I mislio sam da će Florentino i Madrid učiniti sve da ga dovedu.”

Srećom po njih, Neymar nije osigurao prelazak u Real Madrid, ali ostaje da se vidi hoće li to uraditi sljedeće godine ili će Barcelona brzo djelovati i pobijediti svog rivala.

Na temelju Mesisjevih komentara iznad, mogao bi potaknuti Barcelonu da napravi korak, jer bi očito bio uplašen da se Neymar pridruži njihovom ogorčenom suparniku, a možda je najbolji način da se to izbjegne, napraviti prvi korak prije Reala.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!