NaslovnicaVijestiLionel Messi je službeno četvrti najbolji strijelac u povijesti nogometa!

Lionel Messi je službeno četvrti najbolji strijelac u povijesti nogometa!

Penal Lionela Messija u pobjedi Barcelone protiv Juventusa (0-2) znači da je sada četvrti strijelac u povijesti nogometa.

Lionel Messi je službeno

Šesterostruki osvajač Zlatne lopte odigrao je ključnu ulogu u utakmici Lige prvaka, asistirajući za Dembeleov gol prije nego što je i sam postigao jedan u posljednjim minutama utakmice.

Tancredi Palermi otkrio je da je Messi postigao 720 golova prije utakmice, izjednačen sa Gerdom Mullerom na petoj poziciji.

Zanimljivo je da mu dva mjesta i 21 gol zaostaje za dugogodišnjim rivalom Cristianom Ronaldom, a između njih je Romario.

Pogledajte cijeli popis u nastavku:

13. Alfredo Di Stefano – 516 golova

12. Zico – 525 golova

11. Zlatan Ibrahimović – 552 gola

10. Arthur Friedenreich – 554 gola

9. Ferenc Deak – 558 golova

8. Eusebio – 615 golova

6. Ferenc Puskas – 706 golova

5. Gerd Muller – 720 golova

4. Lionel Messi – 721 gol

3. Romario – 734 gola

2. Cristiano Ronaldo – 742 gola

1. Pele – 767 golova

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!