NaslovnicaVijestiLionel Messi nazvao streamera 'ku*vinim sinom' jer je javno otkrio njihove privatne...

Lionel Messi nazvao streamera ‘ku*vinim sinom’ jer je javno otkrio njihove privatne poruke

Lionel Messi, najbolji nogometaš svijeta, osvojio je Zlatnu loptu osmi put i tako još jednom ostavio svoj trag u povijesti. Nakon svečane ceremonije, imao je obaveze prema medijima, uključujući i intervju s španjolskim streamerom Ibaiom Llanosom, s kojim je već surađivao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sada mu je na šaljiv način rekao da je ljut na njega zbog toga što je javno objavio njihove poruke, te mu je napomenuo da idući put neće dobiti odgovor.

“Ljut sam na tebe, Ibai. Ne sviđa mi se što si javno objavio naše privatne poruke. Znaš li što je privatnost”, odmah je upitao Messi Španjolca.

“Ali, Leo, zamaglio sam ih, nisu se mogle vidjeti”, odgovorio je streamer. “Pa što? Nisi ih pokazao, ali si prepričao sve što sam rekao. Ne sviđa mi se to. Sljedeći put ti neću odgovoriti. Ostavit ću ti seen”, dodao je Messi.

Ibai je pokušao promijeniti temu i pitao Messija kakav je osjećaj osvojiti osmu Zlatnu loptu.

“Zlatna lopta? Sada mijenjaš temu, ku*vin sine”, rekao mu je Messi kroz smijeh, nakon čega je progovorio o osvajanju Zlatne lopte.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!