NaslovnicaVijestiLionel Messi odao počast Johan Cruyff-u

Lionel Messi odao počast Johan Cruyff-u

Lionel Messi odao počast Johan Cruyff-u. Barcelonin talisman se već pridružio svom suigraču Gerard Pique-u u izražavanju svoje tuge zbog preminule klupske legende.

Lionel Messi odao počast

Lionel Messi je odao počast ‘legendi’ Johan Cruyff nakon što je bivši igrač i trener Barcelone preminuo u četvrtak u dobi od 68. godina.

Poruke sućuti su došle iz cijelog nogometnog svijeta nakon što je bivša Ajaxova i Nizozemska zvijezda izgubio bitku s rakom pluća.

Barcin kapiten Andres Iniesta je opisao Cruyff kao ključnu figuru klupskog modernog uspjeha nakon njegovog utjecaja na sustav mladih i kulturu igre na Camp Nou u njegovo vrijeme kao glavnog trenera u ‘Dream Teamu’ iz ranih 1990-ih.

[su_bet_at_home_1]

Pet puta osvajač Zlatne lopte, Lionel Messi je također odao počast Cruyff-u, postavljanjem objave na svojoj službenoj Facebook stranici: “Još jedna legenda nas je napustila danas.”

Klupski kolega Messija, Gerard Pique je naglasio važnost Cruyff u poticanju La Masije i kultiviranju nogometnih talenata u njegovom ‘totalnom nogometnom’ stilu.

“To je vrlo tužna vijest. On je za mene jedan od najboljih igrača u povijesti, a kao trener je promijenio povijest našeg kluba”, rekao je Pique, govoreći za Španjolski nogometni savez, na međunarodnoj dužnosti.

“Činjenica da smo ovdje je u velikoj mjeri zahvaljujući Johan Cruyff.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!