NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI OSOBNO KONTAKTIRAO ZVIJEZDU OD 55 MILIJUNA EURA: Pomaže Barceloni da...

LIONEL MESSI OSOBNO KONTAKTIRAO ZVIJEZDU OD 55 MILIJUNA EURA: Pomaže Barceloni da dovede Argentinca iz Italije!

Lionel Messi osobno je kontaktirao Lautara Martineza, jer želi pomoći Barceloni da pobijedi Real Madrida u ovom transferu.

Martinez, koji je u prošlosti igrao sa Messijem za Argentinu, u novije vrijeme se etablirao kao jedan od najboljih svjetskih mladih napadača.

Mladić koji je tek napunio 22 godine prije dva mjeseca, postigao je 12 golova i tri asistencije u 44 utakmice za Inter Milan otkako je došao na San Siro iz Racing Cluba u 2018. godini.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Čini se da je ova forma, kao i njegovi nedavni nastupi u cjelini, zapali za oko i Barci i Real Madridu.

Što se tiče Don Balona, Blaugrana i Los Blancosi su u potjeri za napadačem, čija trenutna cijena iznosi oko 55 milijuna eura.

U izvješću se također navodi da je Messi kontaktirao igrača nakon remija Argentine i Njemačke, kako bi ga obavijestio o njegovoj želji da ga vidi u skorije vrijeme na Nou Campu.

Martinez je pokazao Barceloni točno o kakvom igraču se radi u Ligi prvaka prošli tjedan, postigavši sjajan solo pogodak da bi Intera doveo u vodstvo od 1-0 protiv Barcelone, međutim, talijanski divovi su na kraju izgubili tu utakmicu zahvaljujući dva gola Suareza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!