NaslovnicaVijestiLionel Messi više nije najplaćeniji nogometaš na svijetu!

Lionel Messi više nije najplaćeniji nogometaš na svijetu!

Cristiano Ronaldo je pretekao Lionela Messija na listi najplaćenijih nogometaša na svijetu, nakon što je Messijev prelazak u PSG iz Barcelone smanjio zaradu.

Lionel Messi više nije

Ronaldo i Messi su toliko povezani da je bilo gotovo neizbježno da se portugalski napadač vrati u Manchester United samo nekoliko tjedana nakon što je argentinska zvijezda napustila Barcu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U prvim danima njihovog transfera, stvari sada sigurno idu na bolje za Ronalda, koji je postigao četiri gola u samo tri utakmice, dok je Messi odbio rukovati se sa Mauriciom Pochettinom nakon što ga je izveo na utakmici protiv Lyona tijekom vikenda, a sada je i ozlijeđen.

Dodatni udarac šestostrukom osvajaču Zlatne lopte došao je i na njegov novčanik, iako se ne trebate brinuti previše za to, jer je vjerojatno još uvijek pakleno puno veći od svih koji čitaju ovaj članak zajedno.

Prema Forbesovoj posljednjoj listi najplaćenijih nogometaša, 34-godišnjak je zaostao za svojim suparnikom, nakon što je prešao iz La Lige u Ligue 1.

10. Eden Hazard-21 milijun funti godišnje

9. Gareth Bale – 23,5 milijuna funti

8. Paul Pogba – 25 milijuna funti

7. Andres Iniesta – 26 milijuna funti

=. Robert Lewandowski – 26 milijuna funti

5. Mohamed Salah – 30 milijuna funti

4. Kylian Mbappe – 31,5 milijuna funti

3. Neymar – 69,5 milijuna funti

2. Lionel Messi – 80,5 milijuna funti

1. Cristiano Ronaldo – 91,5 milijuna funti

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!